En semestervecka återstår

Förra året skrev jag ovanstående haiku. I år har jag ännu inte kommit till det stadiet att jag kan njuta fullt ut. 2 veckors semester och en vecka återstår. Det blir bara 3 sommarveckor när en vecka går till spanienresa i februari och en till älgjakt i oktober. Jag har inte riktigt varvat ner och börjar ladda upp. Fast det blir lugna arbetsveckor i juli. Dessutom stänger de av friskluftsintaget i höghuset under tre veckor. Det innbär att jag mest kommer att arbeta hemifrån och slipper restiden.

Kommande vecka ska Mats på isotopröntgen på tisdag och på torsdagen träffa läkaren för beslut om vidare behandling.

Maja försöker dela stol med Putte!

Idag körde jag in till Borlänge och gjorde ärenden. Jag köpte också lite sommarblommor och kryddor, vilket har blivit helt eftersatt i år.