Regn

Regnet har öst ner de senaste dagarna. Hundarna och hönsen är missnöjda.

Min syster Karin är i sitt hus i Spanien och syster Birgitta har kommit i ordning i nya lägenheten i Skarpnäck. Åsa reste till Skottland med två vänner i morse. Elin är troligen på väg till sin nya bostad i Malmö.

För ett år sedan hade vi syskonträff i Pålsboda.

Vardagarna är väldigt vardagliga. Full fart hela dagen, jag kör fortfarande bil till jobbet så jag vinner någon timme per dag men det mörknar snabbt på kvällen. Kvällarna blir lugna, mestadels framför paddan eller TV:n. Och så blir det snabbt ny dag och fredag igen.

Maja fortsätter att hålla oss sysselsatta. I natt kom hon upprusandes och väckte mig genom att kasta ett ruttet äpple i mitt ansikte. Idag har hon käkat en smörkniv, ett saxskaft, ett par strumpor och börjat gnaga på Mats nya skor.