Efterlängtad tisdag

Älgjakten pågår för fullt och jag saknar den.

Idag skulle jag arbeta hemifrån på förmiddagen men tekniken krångalade när jag skulle koppla upp mig mot Trafikverket. Efter 2,5 timme fixade det sig med hjälp av supporten. Det var frustrerande eftersom jag har mycket att göra.

Mats gjorde sin undersökning av tarmen och allt såg bra ut, så skööönt! Jag följde med och väntade i väntrummet. Idag sken solen en stund!

Senaste veckan har Mats gått på specialkost och de sista dygnen har han fastat. Han planerade och längtade efter att ta ett mål på McDonalds efter undersökningen så vi körde direkt till Hedemora. När vi kom dit hade de stängt för reparation! Vi handlade och körde hem i stället och han fick till sin stora glädje äta igen. Nu sover han mätt och nöjd i fåtöljen!

Nu väntar vi på besked om vilken behandling läkarna anser att Mats ska få.