Söndagstankar

Sitter i gryningen med mina tankar och reflektioner, November är en tung månad, grått och mörkt och mest vardagar.

Inser att det nog inte kan bli en skåneresa för min del före jul. Så tråkigt, hade sett fram emot tid hos Elin i Malmö! Husbilen kan bli klar kommande vecka och när den är klar att hämta ska vi försöka pricka in så att Mats kan hämta och köra upp på snö- och isfria vägar. Vi har skaffat vinterdäck men vi vill inte ta kostnaden att transportera ner däcken, alternativet är att vi alla kör ner med däck och hundar i bagaget och kör med två bilar upp. Det är inget bra alternativ…

Arbetet är intensivt, just nu lite väl kaotiskt men vi jobbar på att få  struktur. Två nya konsulter har anställts och som initialt tar en del tid från mig. Uppföljning av årets målarbete, en deadline på ett beslutsunderlag om resurshanteringen, utökat chefsstöd för hela avdelningen och rivstart av vårt nya Projektkontor är några av punkterna på min agenda. Jag fortsätter att trivas och jag trivs bäst i kaos! Men det är viktigt att mina arbetskamrater också trivs och får balans i sin vardag, vilket just nu är en utmaning. Denna helg har jag gjort det jag nästan aldrig gör, jag har valt att arbeta ett antal extra timmar, vilket innebär att kommande vecka kommer att ge en rimlig arbetsbelastning.

Möter söndagen med ett lugn, jag ska städa hönshus, tvätta några maskiner och dammsuga vårt hus. Allt är som det ska!