onödigt spännande dag…

Igår vaknade Mats med kraftig yrsel och suddig syn, så pass allvarlig att vi ringde efter en ambulans. Mycket känslor, oro och rädslor!

Jag körde efter med egen bil till akuten i Falun. Där var överfullt och långa väntetider men tryggt att vara omhändertagen. Vid 18-tiden körde jag hem och matade och rastade hundarna men hann tillbaka innan läkaren kom.

Mats mådde bättre efter hand och de hittade ingen given orsak. Han hade glömt ta några mediciner dagen innan som möjligtvis kunde vara orsaken. Vi blev hemskickade med lugnande besked och idag ska vi kontakta hans läkare i Avesta för att se hur vi går vidare.

Vi har ännu inte landat med alla känslor men jag har sovit som en stock! Jag avslutade även min beredskapsvecka igår, så nu är jag helt ledig fram till måndag.