Sista semesterdagen

Jag har hunnit med en hel del här hemma, hundmat- , hönsmat- och spånförråd på plats, gästrum iordningställda, kontoret acceptabelt, tillfällig klädförvaring i sovrummet, städning av hela huset och tvätthög som har krympt. Det gör mitt humör lite lättare, liksom att jag återfått min goda sömn- jag är ordentligt utsövd. De senaste dagarna har jag strecktittat på säsong 2 och 3 av Bron. I den nya säsongen ser vi min Åsas fd, Pontus, som tvilling!

Putte gick loss på en tömd hundmatsäck igår, det var några bitar kvar och han tog sig an säcken som ett byte och lät inte de andra komma nära!

Mats har känt sig lite bättre några dagar, så vi hoppas att det bara var en tillfällig dipp häromdagen. På torsdag ska han ta nya prov, träffa sömnlabbet och  läkaren igen.

Vi har äntligen fått bättre väder, kylgrader och lite sol och blå himmel gör livet mycket lättare men någon snö att tala om har vi inte.