Osäkert

Naturen har skapat spännande snöskulpturer på våra verandapelare.

Jag arbetade hemifrån igår för att kunna hjälpa Mats om hans näsblod skulle återkomma. Det gick bra, han hade bara lite näsblod. Men vi känner oss osäkra och vet att Mats har svårt att agera om han får en liknande blödning igen. Därför väljer jag att arbeta hemifrån även idag.

Mats oroar sig lite för kranskärlsundersökningen och ev ”sprängning” nästa vecka. Han läggs in på måndag och undersökning/ingrepp sker på tisdag. Jag kände mig frustrerad över att få ihop pusslet att arbeta, ta hand om hundar och sist men inte minst ”hålla Mats i handen” och tar därför ut mina tre kompensationsdagar för de beredskapsveckor jag gjort. Det innebär att nästa vecka bara blir en arbetsdag, torsdag, innan jag reser till Spanien. På onsdagen kommer Joel hit och kommer sedan att sällskapa Mats när jag är bortrest.

Men först ser vi fram emot en lugn helg (…utan näsblod!) med avslutning av OS och i kväll ska vi äta tapas för att ladda inför min spanienresa.