Löptikar

Maja löper för första gången och som det brukar har det satt igång även Donna. Det innebär att vi har 2 extra känsliga hundar just nu.

Långfredagen blev en lugn och odramatisk dag precis som vi ville. Hönsen fick ströva omkring i snön, jag städade både hus och husbil, gräddade våfflor och gjorde köttfärslimpa. Mats är bättre, medicinen har haft bra verkan men han har fortfarande svårt att stödja på foten.

Jag spelade ett av mina favoritspel Monument, som kommit ut med en andra del. Bilderna är från Monument II. Det är väldigt få spel som passar mig dvs jag får ta den tid jag vill-ingen stress, det är vackert och fantasieggande, det är möjligt att lösa- jag fastnar inte utan kan så småningom klura ut lösningen och det är inga slagsmål eller våldsinslag.

Idag ska jag hämta hem Elin och Åsa från släktgården, både Mats och jag längtar efter dem. Hundarna längtar inte men kommer att bli överlyckliga och få lite extra stimulans!