Trött

Det är anmärkningsvärt hur trötta vi är. Båda två sitter och slumrar i fåtöljerna efter lunchen och framför TV:n på kvällarna. Vi sover minst 8 timmar per natt. Mats dygnsrytm börjar likna min så det är slut på de lugna ensamma morgnarna! Fast i natt var det oroligt, Putte kan inte låta bli löpande Maja och när vi försökte att hålla dem skilda åt stod de och grät på var sida om dörren, till slut kunde alla tre samsas och sova ihop med oss i sovrummet.

Tröttheten hänger naturligtvis samman med vår situation. Jag har inte förstått hur hårt det har tagit även på mig. Förutom psoriasen har jag nu ett skov av artrosvärk och har lite svårt att gå. Mats har problem med sin mage trots att han slutat med metforminen. Uppe på detta är vi lite förkylda så kropparna har fullt upp att ta hand om oss. Vi försöker hjälpa till så gott vi kan!

Igår körde jag Mats till Falun för att lämna över bokföringen av jaktlaget till revisorn. Därmed har han släppt alla åtaganden och kan nu ägna all sin kraft åt sin egen hälsa. Vi körde även förbi biltema och köpte lite saker till husbilen, vi försöker att hitta en bra lösning för att stänga för hundarna bak i underslafen.

Vi är glada att vi har fått en matbutik i Stora Skedvi igen, vi var utan närbutik i nästan ett år när ICA gått i konkurs. Det är samma ägere som nu startat en Tempobutik.