Källardörr

Det är fantastiskt att kunna vara hemma och njuta av dessa sköna sommardagar. Jag blir piggare efter att natt efter natt sova 8-9 timmar, få vakna av mig själv och inte kännan några måsten och bara följa lusten. Jag är fortfarande labil och rastlös men tror att det blir bra att återgå till jobbet om en vecka. 4 av dagarna kommer att vara på möten/konferens, först i Dala Storsund och senare i Högbo utanför Gävle.

Igår böt Lasse och Mats vår källarytterdörr. Lite arbete återstår men snart har vi en bra utgång även i källaren.

.

Idag blir det ett planerat strömavbrott halva dagen, jag väntar på att min läkare ska ringa någon gång under dagen, jag ska be om hjälp med min psoriasis. I övrigt är dagen ett oskrivet blad. Jag kanske putsar några fler fönster, röjer på garageplanen /verandan/ateljen eller gör ingenting alls…