Allt är som det ska!

I morse hade jag en sådan stund, en stund när tiden står still och själen öppnar sig. När jag vaknade var sovrummet och huden sval, inte det minsta klibbigt, underbart! Jag tittade på min flock som sov gott i sängen och njöt av att vara en del av den. Lärkträdet utanför fönstret fick en strimma sol en kort stund. Genom det öppna fönstret hörde jag landsbygdsljuden, fåglarna kvittrade och jag kände doften efter nattens regn.

Jag känner mig nöjd med semestern, den blev inte som hade tänk men den blev som den skulle!  Vi har fått en hel del gjort här hemma och det ger hopp om en aktiv pensionering. Stockholm/Nynäshamnsbesöket och Helena och Jans besök gav energi. Vi upptäcker att Mats har blivit så mycket bättre, även om det är långt kvar innan han är nöjd. En aktiv jaktsäsong stundar och det är kul att ta upp jakten igen. Vad gäller arbetet så vet jag att hösten kommer att gå ruskigt fort och vi är inställda på att jag inte kommer ha mycket ork till annat. I stället ska jag njuta av min sista tid, njuta av arbetskamrater och arbetslivet!

Den 1 januari 2019 går jag i pension, då ska jag njuta av det!

I morse hade jag en stund då allt kändes bra…   Allt är som det ska!