Avslut

Den här veckan har bestått av avslut och avsked. På måndag går vi in i en ny organisation och för mig innebär det nya chefer och mestadels nya arbetsuppgifter fastän jag fortsätter att tillhöra Projektkontoret. Jag förlorar en del arbetskamrater men får även en del nya. I ytterligare 51 dagar ska jag vara yrkesverksam. Vi får se vad jag kan uträtta under denna tid.

I torsdags gick jag och några av de jag förlorar som  arbetskamrater på After Work.

I slutet av veckan började Mats bli lite piggare. Vi fick även besked om att hans lungor såg friskare ut än tidigare. Nu återstår högerkammarkateterisering av hjärtat i Uppsala, vi väntar på en kallelse.

Åsa är kvar i USA med sina vänner några veckor till, Elin ska få mosterbesök kommande vecka och Joel och Johanna skördar sin koloni. Nu kommer hösten att gå fort. Alla utom Tobias kommer hem över julen, vilket vi ser fram emot!