Dagsform

Vi har bättre och sämre dagar. Efter att ha börjat söndagen med gallproblem har det fortsatt lite tyngre. Mats har haft några sämre dagar och idag var det riktigt illa med andningen igen. Jag hade tagit morgonbussen till Borlänge men blev hämtad av honom redan vid 9.30 för att åka till apoteket i Falun som var det enda som hade Mats medicin och sedan hem. Jag vill inte att han ska vara ensam när han känner sig dålig.

Jag kommer att arbeta hemifrån i morgon också, vilken tur att jag har den möjligheten. I fortsättningen ska jag se till att köra bil till jobbet så att jag kan köra hem om han känner sig dålig. Det var oroligt att han skulle köra in och hämta mig när han inte mådde bra. Jag har nu bara 48 arbetsdagar kvar.

Den lilla överlevande kycklingen har bra kamoflage, den syns knappt på mina foton. Den är otroligt snabb och följer sin mamma i hälarna. Hon är också duktig på att värma den när det nu är lite kallare.