Grattis Tobias!

Idag fyller Tobias år och vi hurrar och hoppas det hörs över halva jordklotet!

Veckodagarna rinner snabbt förbi, första veckan i nya organisationen är över. Förvirringen är ganska stor, mycket tårtor och avsked vid personalomflyttningar, frågor om ändrade rutiner mm snurrar i luften.

Mats har haft en sämre vecka men mår lite bättre nu. Jag har arbetat hemifrån så mycket som möjligt och i torsdags var vi på sömnlabb i Avesta. Vi fick lite förklaringar på hans ojämna värden. Förra helgen hade han 40 andninguppehåll per minut en natt och några dagar innan 0. Maskinen korrigerar inte de uppehåll som har med hjärtat att göra, ojämnheten tycks bero på hjärtat.  Besöket i Uppsala är viktigt att få till så snart som möjligt. Remissen ligger där och väntar just nu.

De dagar jag åker till jobbet blir det bil i fortsättningen, jag vill kunna köra hem om Mats känner sig sämre.


På måndag börjar älgjakten och idag är det träff på skjutbaban med övningsskjutning. Vi avstår det ena jaktlaget i år och kommer bara vara med i byns jaktlag vilket innebär älgjakt helgen 19-21 oktober.