Vilken härlig dag

Semesterdagen började med väckning kl 05.00. Vi packade, gjorde matsäck och for iväg med hundarna till dagens första jaktpass. Vi hade förberett så att vi kunde stå nära med bilen för att hundarna skulle kunna vara med och Mats skulle orka gå. Morgonen var fantastiskt vacker, vi eldade brasa och följde hur solen sakta tinade bort nattfrosten.

Vid lunchtid böt vi pass, vi for hem och lämnade hundarna innan vi satte oss i skogen. Det finns inget mer rofyllt än att sitta och bli ett med skogen, där känner jag mig hemma! Det var riktigt spännande när en av hundarna drev en ko med kalv mot oss och vi hörde dem innan de vände och tog en annan väg. Älglaget sköt 2 kor och 2 kalvar. I morgon bitti går vi ut igen, vi har 2 tjurar och 2 kalvar kvar i potten.

Det har varit en underbar dag, nu sitter jag med mina såriga händer i vädret och dricker whisky, är trött men lycklig. Så nöjd med att Mats orkade och att vi hade en så fantastisk dag

Aj, värsta kvällen hittills. Min psoriasis på händerna hindrar mig och gör ont!.

( jag har problem med bilderna, på min Ipad är de korrekta men i datorers webbläsana vänds de åt alla möjliga håll. Jag korrigerar när jag har tid att gå in via en dator)