Små marginaler

Gårdagen var jobbig för mig, jag blev påmind om hur små marginaler även jag  har.

Lasse och Anna kom och hämtade hönsen, de har det nu bra hemma på deras gårdl i Långshyttan. Även om de är lättskötta är de ändå en lättnad att slippa ha dem att tänka på, särskilt nu när det är mörkt och kallt. Likaså var det besvärligt att Majas jaktinstinkter ständigt var ett hot mot dem.

Mats tröstade oss med bakelser och vin och framåt kvällen kom jaktledaren och rapporterade om dagen. Jaktlyckan var god, de skjöt 2 tjurar och en kalv. Nu återstår en helgjakt i november, vilken vi hoppas kunna delta i.

Mina händer och fingrar mådde bättre efter en dags vila och efter att ha sovit 8 timmar är nu mitt humör återställt. Det är bara att konstatera att vi är bräckliga och att

allt är som det ska!