Morgnar

Arbetskamraten Anna har lovat att ta hand om mina saker och tömma mitt rum. I höghuset är det akut platsbrist och att mitt rum skulle stå tomt några månader bara för sakens skull är dumt. Min arbetskamrat Anna har lovat att tömma rummet och igår skickade hon fotobevis.

1 november är pappas dag, han skulle ha fyllt 92 år idag!

Jag hoppas att dagen blir bättre än igår, liksom Mats har jag bättre och sämre dagar. Mina händer är i alla fall lite bättre med hjälp av extra intensiv kortisonbehandling. Mats har en sämre period med fortsatt klåda och andningsbesvär.

Varje morgon är i vilket fall som helst en högtidspunkt. Att vakna av mig själv, somna om ifall jag vill eller kliva upp i mörkret, tända värmeljus och dricka morgonkaffe i min favorithörna medan resten av huset sover. Det är lyx!