Försäkringskassan

Mats tar mycket mediciner, ovanstående är morgondosen! Han måste ta några mot biverkningar också. Hjärtmedicinen är relativt ny i Sverige och väldigt dyr, vi är tacksamma för högkostnadsskyddet!

I morse rinde försäkringskassan och ställde frågor om mitt tillstånd och mitt arbete. Jag berättade om min situation och erbjöd mig skicka foton på fingrarna( vilket inte behövdes). Det var en förstående och trevlig kvinna som sa att hon skulle försöka hantera mitt ärende under dagen. Så jag håller tummarna att hon godkänner sjukskrivningen, enligt läkaren säger reglerna att man bör arbetar deltid under en så pass lång sjukskrivning. Hittills har jag bara positiva erfarenheter av försäkringskassan och har ingen anledning att tro att de inte ska godkänna denna gång. Men riktigt säkert känns det inte förrän jag fått beskedet.

Igår fick vi hem det sista älgköttet för i år, 20 kg. Det är nu vacumförpackat och våra 3 frysar är fyllda. Dessutom frossar vi på färskt älgkött, igår blev det parisare a la Gunilla och idag blir det älgfile’ på planka om Mats har en bra dag.