En O-dag

Det var länge sedan jag vaknade i harmoni, helt utan värk eller olust men i morse hände det! En månads isolering och häckande har börjat ge resultat. Jag har inte en enda självspricka på fingrarna heller.

Mats undersökning ligger som ett litet orosmoln, i övrigt känns allt bra. Husbilen är lagad, vi har fixat Viasat som funkat dåligt ett tag, vi har en intresserad Toyotaköpare och julen närmar sig!

Det ligger djupt rotat i mig att jag ska nyttja varje hemmadag på bästa sätt, jag har haft långa arbetsdagar och bara orkat sköta hemarbete på lediga dagar. Innan Mats blev sjuk skötte han det mesta här hemma men de senaste åren har han inte orkat. Jag har äntligen börjat förstå att jag kan låta en dag gå ”till spillo” och strunta i allt jag inte vill göra. Igår tog jag mig en sådan ”o-dag”, vilken befrielse – Det kommer en ny fri dag i morgon!