Lucia

Tidigt, tidigt lussade jag för hundarna och Mats eftersom vi alla var vakna. Sedan somnade vi om och när jag klev upp grät jag till Luciamusiken på TV:n.

När jag kom hem efter gårdagens festligheter la sig lugnet över huset. Det var en större lättnad än jag trott att få avsluta mina 18 år på Ban-/ Trafikverket. Nu rann allt av mig och jag kunde knyta ihop påsen. Det var också fantastiskt att få möjlighet att säga hej då till så många. IT äter julbord tillsammans och det gav möjligheter att träffa de flesta av dem jag ville tacka och säga hej då till.

Jag fick 2 presentkort, Trafikverkets kommer troligtvis att användas till en riktigt bra kikare. Arbetskamraternas tror jag kommer att gå till en ny bra och praktisk  handväska, inte för stor men med plats för iPad och annat under husbilslivet. Stort tack för det!

Vi njuter av den fina blomman och choklad och vin kommer snart att avsmakas.

Nu är jag fri! Fri att göra vad jag vill med mina dagar, såsa omkring i morgonrock hur länge jag vill, resa till barnen eller systrarna när jag vill – jag känner mig så värd det! Jag har ändå kvar en fot i Trafikverket, jag fortsätter att ingå i krisorganisationen och kommer att timanställas var sjätte vecka för att ha beredskap som administratör.