Bakslag

Mats var så pigg i går att det kändes som en fröjd. Jag drogs med återkommande magknip och diffusa symptom som förflyttade sig från hals till örvärk till snuva. Min teori är att det är ett virus, det brukar ju slå till på alla möjliga konstiga vis. Jag sov lite oroligt och magvärken återkommer med jämna mellanrum. Det enda att göra är att se tiden an, men det är tråkigt att inte vara pigg.

Igår kväll blev Mats yr vid ett par tillfällen men tänkte inte så mycket på det och kom i säng i tid. Jag tror att vi väckte honom när Maja behövde ut vid halv 3-tiden och sedan kunde han inte somna om. Yrseln har fortsatt och kommer någon gång per timme, det gör oss oroliga och är skrämmande. Mats har pratat med  både 1177 och Avesta lasarett. Blir det värre ska vi åka till akuten.

Jag tycker att vi vore värda lite lugn och ro i stället för sådant här elände!

jag tröstar mig med några foton på Bella och Donna.

och väntar på bättre dagar!