Akuten igen…

Jag har haft några riktigt bra dagar, dvs jag har mått bra under hela dagarna, igår trots att jag sovit knepigt. Mina fingrar är lite bättre men naglarna är förskräckliga.

Idag ringde väckarklockan 5.30. Mats skulle lämna prover i Avesta och Maja skulle sedan få en spruta hos veterinären. Vi hade lite tid mellan provtagning och veterinär då vi passade på att handla. Det var tur för sjukhuset hörde av sig och ville att Mats skulle åka till akuten. Hans kaliumvärde var alldeles för lågt. I normala fall hade vi hunnit hem och hade då behövt åka tillbaka de 4 milen till Avesta.

Vi blev naturligtvis oroliga men det gav även en förklaring på Mats yrselattacker. Jag släppte av honom och åkte till veterinären med Maja innan jag återvände till akuten. De tror att det beror på medicineringen och ändrade lite på hans doser. På tisdag ska han kollas upp på ett läkarbesök.

När vi kom hem tittade Linnea in en stund och nu landar vi med varsitt glögglas i våra favorithörnor.