26/2 tisdag morgon: Älskade Mats!

Jag avvaktar personalbytet innan jag ringer och kollar hur Mats har det. För vår del har natten varit lugn, vi pratade med Tobias i San Diego innan vi la oss.

Jag kommer nu att skriva en text som jag ska läsa upp för Mats som ett försök att ge honom och hans hjärta all kraft i världen för att bli så bra som det går. De av er som läser detta och vill, får gärna skriva några ord till honom. Skicka det i så fall till mig så läser jag upp det för honom och om ni vill publicerar jag det.

gunilla@arkhyttan.se

__________________

Älskade Mats!

Jag vill att du gör allt du kan för att läka ditt hjärta. Vila, fortsätt tänk positivt och släpp in kraften från alla oss som skickar den till dig, både från oss levande och döda. Känn hur kraften läker och stärker dig!

Jag ser fram emot att fortsätta dela livet och dagarna med dig, hur det än kommer att gestalta sig. Tillsammans ska vi möta livet och ta till vara varje dag och varje stund, vi ska följa livets flod och anpassa oss till det vi möter. Vi ska göra det i harmoni och glädje! Vilken lycka att vi har varandra!

Ditt hjärta är det största och varmaste jag någonsin mött, din kärlek och omtanke om mig och andra, både människor och djur är oändlig.

Jag älskar dig!

//din Gunilla

_________

Joel kommer att vara hundvakt när jag i eftermiddag åker in och besöker Mats.