3 april 12:45

Jag lämnade hundarna ensamma hemma och åkte in till Mats. Det har bra att träffa honom. Han är jätteorolig att det ska ske igen, får både inbillade känningar och riktiga små känningar och kan inte skilja på det.

Avdelningsläkaren berättade att det finns lite olika vägar att få bukt med hans arytmi. I Uppsala kan de gå in i hjärtat via ljumsken och leta efter triggerområden och åtgärda dem. Hans saltvärden är nu bra och det ska de fortsätta hålla koll på men det går också att medicinera på ett annat sätt. De diskuterar nu detta med Akademiska och vi ska få ett besked om vad de beslutar under dagen.

Jag lämnade inte hundarna så länge och när jag kom tillbaka hade de inte ställt till med någonting, vilket är jättebra! Har nu ätit lunch och kommer senare i eftermiddag att köra tillbaka till Mats i Falun. Jag vill inte att han känner sig ensam med sin oro. Läkaren ansåg också att han bör ta lugnande för att han så lite som möjligt skulle bidra till att hjärtat blir oroligt.