Väntan

Både Mats och jag har gått in i ett vänteläge. När jag var där i eftermiddags pratade  vi om att laga staketet, odla potatis och annat här hemma. Det är helgstämning på avdelningen med ny personal som vi inte träffat tidigare. Mats delar rum med Bertil som fått en pacemaker inopererad.

Det är bra att vi har våra iPads som förströelse och sms att samtala via, Facetime fungerar dåligt. Jag lägger många pussel, det fungerar bra att tänka till.

Mats hade fått dropp eftersom han var lite uttorkad, de är noga med att han ska ha balans i kroppen.

Vi vet ännu inte hur logistiken kommer att fungera vid Uppsalabesöket. Han kommer att åka ambulans dit men ska han bara vara där över dagen, hur lång tid tar det och vad kan vi räkna med efteråt. Vi måste vänta på dessa besked tills på måndag.

Det fungerar bättre att lämna hundarna än jag räknat med och det är skönt. Putte har en sorgsen blick, han saknar Mats och hans knä så mycket! Vi andra saknar honom också men Putte förstår ju inte varför Mats inte är här.