12 april: morgon, ronden, eftermiddag och fredagskväll

7:40 Morgon

Natten har varit lugn rapporterar Mats, solen strålar och jag har precis svalt mitt morgonkaffe.

10:00 Ronden

Läkarteamet har beslutat att Mats ska ner till Uppsala på måndag då de ska undersöka och träffa honom och på tisdag går de troligtvis in i hjärtat och försöker påverka de arytmitriggande delarna. Om det är möjligt gör de samtidigt den hjärtundersökning de kallat till den 23-24 april.

Mats har haft mer yrsel de senaste dagarna och de ska kolla upp vad det kan bero på.

15:30


Med mössa, ylletröja och elfilt slipper Mats frysa.

Jag tycker att det känns bra att få träffa Mats, då blir jag trygg. Han mår inte särskilt bra men känner sig trygg på sjukhuset och jag känner mig trygg med det också. Vi hoppas båda att ingreppet i Uppsala ska ge honom möjlighet till bättre livskvalitet. Just idag var jag extra ”låg” men mådde betydligt bättre när jag for hemåt.

Även om vi försöker ta en dag i taget så kommer tankarna om framtiden fram och behöver tas om hand. Tänk om det blir si… eller så… oron och rädslan tar över. Jag får arbeta aktivt för att plocka fram positiva tankar. Det är vi båda bra på men det är extra svårt när vi inte vet vad vi har att förhålla oss till!

Nu gör jag fredagskväll och tänker äta och dricka lite extra gott. Mats såg fram emot motorsport hela kvällen och hade laddat upp med kolsyrat vatten, frukt och Emser.