Skärtorsdag eftermiddag och kväll

15:30

Mats transporteras just nu med ambulans till Falu lasarett, avdelning 27. De räknar med att vara där kring 17-tiden. Jag planerar att vara där kring 18-tiden med kolsyrat vatten, salt och peppar, tuggummi, apelsiner och lite godis.

Grannen Klasse gjorde sin vårpremiärtur med sin fantastiska motorcykel och gjorde ett kaffestopp här. Vi har 18 grader i skuggan!


20:30

Jag har träffat Mats! Det var så skönt att träffa och känna på honom en stund! Han har fått tillbaka sitt favoritrum, 10:an, som är en enskild sal med egen toalett. Karin, en av våra favoritsköterskor kom in och kramade och hälsade oss välkomna tillbaka!

Att ta ett bra foto på oss två lyckades inte så här kommer  fyra dåliga…


Elin frågade om vi vill att hon kommer hem över påsken och det vill vi! Hon tar nattåget och kommer mitt på dagen i morgon, så kul!❤️