Långfredag 19 april

När jag var barn tror jag att radio och kanske TV bara sände stillsamma saker på långfredagen. Jag minns att man inte fick göra nåt kul och att vi trodde det var därför det hette lång fredag… Idag kom sopbilen, som alltid varannan fredag…

Nu sitter Elin på tåget och måste vänta ett par timmar i Sala. Hon är i Säter vid 12-tiden. Det blir skönt med sällskap både för mig och hundarna!

Mats har fått ett skov av gikt och får oturligt nog inte äta kortison. Nu hoppar han nästan på ett ben med rollatorn. Annars har ICDn varit lugn. Pacemakern går in och håller pulsen över 60, vilket han märker av men det är inte obehagligt.


Jag har letat ställplatser i Uppsala och det verkar finnas en hel del att välja på, både centralt och utanför. Nästa gång Mats ska till Akademiska kommer jag inte att sitta här hemma och vänta! Nu ska hundarna tränas att vara ensamma i husbilen så att jag kan besöka Mats under kortare stunder.