Svingödsel och psoriasis

Elin hade tur, nu på morgonen har de kört ut svingödslet på åkrarna, då gäller det att hålla sig inomhus och hålla fönster och dörrar stängda någon dag. Vi vill inte ha in doften men ännu mindre de medföljande flugorna!

I kväll ska jag till mitt efterlängtade besök på hudkliniken. Jag hoppas verkligen att jag kan få hjälp, just nu är det mest naglarna som är problemet.

Mats får besök i samband med mitt sjukhusbesök. Han hade en orolig kväll och morgon, jag hoppas att dagen blir bättre!

Dagen tänker jag ägna åt att färdigställa så mycket som möjligt inför installationen av hygienrummet och sovrumsflytten.

12.00

Det känns ovanligt att ha en sådan lugn förmiddag. Det är tomt efter att Elin har åkt, hundarna går hoppfullt uppför trappan för att leta efter henne. Hon lämnade en hel del energi och jag har fått en del gjort, det känns skönt. Jag har tom tagit ett fotbad i solen ute på köksverandan. Nu ska jag laga lunch och sedan ta siesta innan det bir dags att rasta hundarna och därefter åka till Falun.