25 april Morgontankar

För andra gången i mitt liv kommer jag att tacka ja till att ta cellgifter, denna gång inte pga cancer utan min psoriasis. Jag har lite problem med värk i händer och höfter och har trott att det är artros men inte sökt för det. Det kan vara så att värken hänger ihop med min psoriasis och i så fall kommer medicinen även att hjälpa mot det.

Jag har sovit mycket oroligt i natt och vaknade med nackspärr. Det känns jobbigt med cellgifter men läkaren sa att de eventuella besvär man får är ingenting jämfört med de hästkurer jag fick vid cancerbehandlingen. Och jag vill kunna använda mina händer!

Mats ringde precis, han har haft en lugn natt men gårdagskvällen var mycket jobbig. Han har många hjärnspöken att tampas med och som tur är tar han lugnande för att mildra obehaget lite.

Jag ska kontakta vårdcentralen för att boka provtagning och fortsätta med omflyttningsarbetet innan jag åker till Falun.