Våren

Jag älskar våren med all sin grönska och växtkraft. Som pensionär har jag tiden att ta tillvara varje dag och följa växtexplosionen. Just nu är det allra vackrast, jag gick runt och fotograferade trädgårdens alla hörn igår. Häggen växer längst bort så jag plockade in en blomklase för att Mats skulle få lukta. Han luktade och visade därefter blomklasen för Maja som genast åt upp den!


Igår tittade Klasse in på en fika och det uppskattar vi! Jag köpte och hängde upp sovrumsgardiner från Fabrikens Outlet. Sovrummet tar sig men ännu återstår en del jobb!
Både Mats och jag hade en sämre dag. Mats hjärnspöken härjade under eftermiddagen. Jag mådde underligt utan att riktigt veta felet. Kanske magen eller förkylning eller bara trötthet. Jag la mig tidigt, sov bra men konstaterar att jag har något i kroppen, svettas och känner mig lite febrig. Idag får det bli en väldigt lugn dag!