den bästa stunden

25 juli

Den bästa stunden på dagen är när allting vaknar, stillheten och det långsamma uppvaknande av naturen, hundarna, luften och människor! Linus inspirerade mig att återuppta mina dagliga reflektioner. Han målar ett självporträtt om dagen som han lägger ut tillsammans med sina reflektioner på sin blogg. Jag har plockat fram den bok jag fick av Elin och Åsa för några år sedan och har börjat skriva. Vi får se vad det kommer att resultera i.

Igår fick Mats sin benbehandling i Långshyttan. Det var för varmt för att vänta i bilen så hundarna och jag promenerade och väntade sedan i skuggan.


En värmebölja har kommit och ska stanna ett antal dagar så vi anpassar oss till värmen. Mats fixar med torkarmotorn till husbilen, Joel fixar i trädgården och har plockat vinbär. Idag kokar jag mer saft och passar på att krympa tvätthögen.