Ett omtag…

28 juli

Från början hade vi tänkt att bilddagboken skulle bli en plats för bilder och reflektioner och inte en dagbok. De senaste året har den blivit viktig för uppdatering och rapportering om vår hälsa, vilket har underlättat både för oss och för de som vill veta hur vi mår. Nu har vi kommit till en vändpunkt, vårt liv har normaliserats och vi är tacksamma när det lunkar på i pensionärstakt utan dramatik eller spänning!

Jag planerar en förändring av innehållet och att återgå till enbart bilder, dikter och reflektioner. Linus inspirerade mig med sina dagliga självporträtt och jag har startat en helt vanlig anteckningsbok med dagliga texter, dagbok och teckningar som kommer att ersätta delar av bildagboken. Vi får se vad denna bilddagbok utvecklas till.


Igår var det fortfarande närmare 30 grader varmt. På kvällen unnade vi oss favoritdrycken i skuggan under ett äppelträd!