Morgonstunden

18 oktober

Dagens allra bästa stund är morgonen. Jag njuter av att vakna av mig själv, ligga kvar i sängen och lyssna på morgontrafiken som långsamt ökar. Nu när det är mörkt kan jag ligga och titta på hur strålkastarljusen kastar dramatiska och effektfulla ljusspel i rummet. Runt omkring mig sover hundarna och Mats fridfullt. Jag har tid för meditation, reiki och reflektioner, om jag vill kan jag somna om en stund. Det är lyx!

Vi har vuxit ur vår husbil och vet vad vi vill ha och hittade en sådan i Falun. Tyvärr kunde vi inte komma överens om priset så vi fick släppa den. Men det är en sådan planlösning vi ska leta efter, låga långbäddar, toalett där bak och bara en soffa där fram. Stort kylskåp, frys och fläkt är ett plus.


Idag småfixar vi lite och låter dagen ”rinna” på hund- och pensionärsvis.