Remiss inlämnad

8 april

Gårdagen ägnade vi åt att skriva ett remissvar angående den miljöfarliga verksamhet ett företag vill driva på tomten mitt emot vårt hus. Vi har idag på morgonen lämnat in vårt svar. Nu återstår att se vad Säters kommun beslutar!

Vi passade även på att köra ett lass till tippen, det är skönt att bli av med skräpet som snabbt samlar sig överallt. Påsken närmar sig och vi fick en sista matleverans så att vi klarar oss i närmare en vecka framåt.
Vi har fått besked att de den närmaste tiden kommer att gräva för bredband vid vårt hus. Vi kan inte använda oss av radiolänk.

Mats sköter nu pumpningen av benen här hemifrån.

Alla uppmanas att hålla sig hemma och undan från varandra under påsken. Nya rön visar att många bär på coronaviruset utan några symptom alls, eller så lätta att de knappt uppfattas.