Obalans

16 april

Jag har haft en orolig och konstig natt, det händer ganska sällan och jag vet aldrig riktigt vad det beror på. Kropp och själ och drömmar var i obalans och när Maja var orolig och ville ut vid 6- tiden hade jag somnat djupt men steg ovilligt upp. Jag reikar och mediterar varje morgon och den senaste tiden tycker jag att jag har varit i en bra balans och mått bra. Mats har ett skov av gikt som är riktigt besvärligt men mår i övrigt rätt bra.

Vi är ganska bra på att ta dagarna som de kommer, så köksrenoveringen får vänta. Dagar och nätter blir allt varmare och husbilslivet närmar sig med stormsteg. Vi kommer att ställa på den idag eller i morgon för att göra de första turerna. Vi har lärt oss att det är bra att kolla upp och testa allt innan vi ger oss ut på längre turer.

Igår dog kändisen Adam Alsing, 51 år, av convid-19. Det öppnade ögonen på oss och många andra, vi blir påminda om hur allvarlig situationen är. Mats och jag diskuterar hur försiktiga vi ska vara, vi vet ju inte riktigt säkert hur det smittar. Vi väljer att vara extremt försiktiga!