Bakslag

22 april
Foto: Tobias Sjöbom

Igår natt och dag fick Mats ett ordentligt bakslag, det var länge sedan. Sådana dagar lägger vi allt på is och bara är, det var inte så svårt med sommarvärme och solsken. Det var t o m för varmt på ljugarbänken. Vi övervägde att åka in till akuten men Mats ville avvakta, så det gjorde vi. Just nu ligger han och sover så jag vet ännu inte hur natten varit.

Jag kom överens med min läkare att återuppta behandlingen mot min psoriasis. Enligt honom kan det bli aktuellt att fortsätta medicineringen livet ut, eventuellt kan dosen minskas efter något år. Det kändes bra Att ta min tisdagsspruta eftersom besvären har börjat komma tillbaka, både värk och utslag. Jag har inte haft några biverkningar sedan jag övergick till att använda en ”penna” som sprutar in medicinen i låret.

Det är fler än jag som känner behov av att sammanfatta den extraordinära situation vi befinner oss i. Ovanstående skrev min fd arbetskamrat Karin på facebook igår.