Dröm eller verklighet?

Mats hade varit dålig i några år när han i december 2018 fick PAH-diagnosen. För exakt 4 år sedan fick han sitt hjärtstopp och livet vändes på ända… Länk

När den första chocken hade lagt sig började vi planera framåt. Husbilslivet blev aktualiserat, det gav oss frihet och möjligheter till ett rikare liv. Vi letade och hittade för 3 år sedan vår senast husbil som var perfekt utifrån våra behov. Den blev vår karantän under coronaåren och gav oss möjligheter att träffa vänner, släktingar och barn. Trots detta har vi inte gjort några längre resor och har även ställt in och avbrutit några resor pga att Mats inte mått bra.

Vi har tvekat om vi ska behålla eller sälja eftersom den oftast stått outnyttjad. I vinter har Mats bestämt sig för att vi kan ge oss ut på en längre resa, även om det innebär att vi blir stående någonstans under några dagar pga dålig dagsform. Läkare och sjukvård finns bra och lättillgängligt i de områden vi ska röra oss.

Vi planerar att resa till Mats kusin Helena i norra Nederländerna. Planeringen är en spännande och roligt sysselsättning!
Att möta våren/sommaren där nere och sedan köra hemåt tillsammans med vårens framfart vore underbart. Det är i princip bara jag som kör och det optimala är en körsträcka på 30 mil om dagen. Vi vet ännu inte om det går att realisera men vi börjar med att planera hur vi skulle vilja resa och därefter får vi se om det är möjligt.