Socialt undernärda

Vad gör man när vintern envist återkommer och snön vräker ner hela dagen? Vi tröstade oss med våfflor, irish coffee, motorsport, skidåking och dans på TV. Idag börjar sommartiden och marken är täckt av snö, solen skiner med minusgrader och det kommer visst så förbli ett tag framåt.

Vi är helt klart socialt undernärda och understimulerade efter vår långvariga isolering. När vi planerar vårens husbilsresa tänker vi att vi ska försöka pricka in besök hos vänner och släktingar, inget förutbestämt men undersöka om det passar dem när det passar oss. Vi ska plocka fram pappa Seveds bilkarta och markera/leta efter platser och sevärdheter vi vill besöka/uppleva.
Vår stora utmaning blir att anpassa oss efter dagsformen, ta korta dagsturer och att stanna en dag extra eller två när det känns så. Det är skönt att Mats nu också kan rasta hundarna med hjälp av sin scooter, likaså att vi kan ta oss på utflykter, tidigare har vi varit beroende av transporter med husbilen.
Jag hoppas också att vi kommer igång med vårt tecknande och målande igen. Vi har båda två börjat längta efter skapandet och tänker att vi ska prioritera det framöver.