Ställplats Bananpannkakan

Utanför Höganäs ligger denna unika ställplats. Just nu förbereder sig värdparet Micke och Gittan inför Valborg då säsongen börjar på riktigt. Gräset är övertäckt med dukar fö att vara riktigt fina när det är dags.

Vi kom hit efter intensiva och härliga dagar med våra barn och behövde några lugna dagar för oss själva. Första natten stod en annan husbil här. Vi tycker att det är lugnt bra här och eftersom vädret är ruskigt stannar vi några extra nätter.

Vi välkomnades med två ägg och en banan till en bananpannkaka. Hönsen får just nu inte gå ute pga fågelinfluensan men tuppen gol hemtrevligt på morgonen. I trädgården finns originella detaljer utplacerade, som ett störtat flygplan i hundrastgården.
Extra bra är att hundarna kan rastas i en hundgård. Toalett, dusch och diskutrymme är rena och fräscha. Vi kan köpa god glass, honung, marmelad och lokal trädgårdskonst om vi vill.

Detta är en originell och mysig ställplats och vi stannar nog ytterligare någon natt och har detta som fast punkt mellan besök hos släktingar och vänner.
249 kr per natt.

Den får 5 stjärnor för supertrevliga och hjälpsamma värdparet Micke och Gittan och deras mottagande, det var rent och hundvänligt och en originell miljö.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057057566060
Det finns flera YouTube-filmer att titta på!

OBS: Här är barnförbud och en nedre åldersgräns på 44+

Vi återkommer säkert vid nästa skånebesök!