Sista sommardagarna

Myggen besvärar mig så mycket att jag helst håller mig inomhus. Min minskade dos av psoriasismedicinen verkar inte hindra dem, blodet duger! Med högre dos ratade de mitt blod! Jag lastade i alla fall ved i kartonger som Lasse hjälper till att stuva på verandan. Mats och jag planerar att åka på en fisketur idag eller i morgon eftersom sommarvädret är kvar ytterligare några dagar.

Jag har kommit på ytterligare saker till gårdagens lista, bl a att jag varit med och gjort ett barnprogram på TV.
Det intressanta och tankeväckande är ändå att jag inte har en bucket list. När jag frågade Mats sa han att han inte kan göra en sådan lista, inget av det han vill kan han göra. Så tragiskt, så har nog även jag tänkt liksom att även Mats var inbegripen i min lista.
Men jag ger mig inte. Jag ska göra en egen bucket list, kanhända kan Mats inbegripas i en del och kanske också stimulera honom att tänka ut en egen lista.

Jag har inte hört något från röntgen än, ben och höft är ungefär som tidigare. Jag tränar varje dag men märker ännu inte någon direkt förbättring. Största utmaningen är att stå och gå rakt, min hjärna har ställt in sig på att vänsterlutning är rakt!

Mats har verkligen kämpat med vätskekontroll och sin vikt men lyckas inte komma under 100 kg hur mycket han än försöker. Han ligger strax över och tycks stanna där oavsett insatser.