Släppa taget

Igår stod det klart för oss att resan till systrarna fick ställas in. Det känns väldigt tråkigt och är en fortsättning på vårt ”oflyt”!
Vår lånebil står trasig på garageplanen och kommer att stå så eftersom bilförsäljaren inte vill agera. Vi får klara oss med mindre frihet och volvon tills vår Chrysler är reparerad. Allra helst vill vi häva köpet men vi får se hur den processen avlöper. Just nu släpper vi detta och lägger vår energi på annat håll. Bilaffären har upptagit alldeles för mycket av vår tid och energi!

Lånebilen

Överst på önskelistan står att vi ska bygga en liten vägg i köket. I samband med detta möblerar vi om i vardagsrumsdelen. Jag längtar efter att måla så stora rummet ska iordningställas till atelje/arbetsrum förutom gästrum.

Igår avslutade vi vår stresshanteringskurs. Vi har haft fem träffar och delat våra tankar och liv med fyra medmänniskor runt om i Sverige. Alla utom jag med någon form av hjärt/lungsjukdomar. Det har varit en förmån att få ta del och få tid till reflektion och eftertanke.

Idag ska Mats lämna prover i Långshyttan och till optikern i Borlänge. Vi väntar också på en vinleverans, det är första gången vi testar detta.