Vart är vi på väg?

Långsamt går väggbygget framåt.
Mats mår inte bra och sov största delen av gårdagen. Jag målade klart kring spisen på kökssidan. Vi tittade på säsongstarten av längdskidor och gjorde för första gången langos. Det blev mycket gott!

Vi har inte fått veta om bilfirman svarat ARN i tid.

I natt sov vi båda till största delen i sängen men vaknade och klev upp vid 4-tiden. Jag vaknade med bihålevärk, vi får se vad det leder till.

Jag reagerar på att man inte skiljer på staten Israel och judarna, liksom på Hamas och palestinierna. Statsministern mötte motstånd när han försvarade Sveriges och EU:s ställningstagande att Israel har rätt att försvara sig. Han uttryckte sig tveksamt vilket utnyttjats till Sveriges nackdel. Likaså blev ifrågasättandet av ställningstagandet bemött med att det var gaphalsar och proterrorister som förstörde mötet.

Israel har rätt att försvara sig, självklart. Men har de rätt till folkmord?

Jag reagerar också på att man i Aftonbladet knappt nämner de frIsläppta palestinerna medan de isralitiska presenteras med bild. Är det så att palestinierna alla är hamasanhängare och därmed inte ska förmänskligas? När tillfångatogs de och varför?