Andra advent

Igår fick köksbron sin adventsdekoration.
Mats mådde inte så bra på förmiddagen men blev piggare framåt kvällen. Han visste inte vad men något kändes fel i kroppen.
Planerna på lutfisk sköt vi upp till julen efter samtal med Tobias och hans önskemål om julmat. Däremot gjorde jag risgrynsgröt och risalamalta med jordgubbskompott, vilket vi båda älskar!
Vi följde skidtävlingarna på TV och hade för ovanlighetens skull ett kortare strömavbrott.

ARN har gett bilhandlaren en påminnelse om att svara på vår anmälan före 20 december. Men äntligen har vi kunnat koppla bort tankarna på vårt misslyckade bilköp. Vi räknar med att det tar tid att få en lösning, kanske i vår eller om vi går till Tingsrätten dröjer det ännu längre.

Vi ska idag följa skidåkning och skidskytte och jag förbereder mig för morgondagens resa. I morgon eftermiddag kommer jag att få lukta på och hålla Ylva Lo!

Det känns inte bra att lämna Mats ensam här hemma. Hans hälsa är instabil och vissa dagar behöver han mer stöttning. Hade inte Lasse funnits på plats hade jag inte åkt. Men trots det tycker vi båda att det är lite otryggt. Ändå gör vi valet att jag reser bort måndag till torsdag. Jag behöver komma bort ibland och att träffa nya barnbarnet är just nu högst prioriterat!