Vart är vi på väg?

Varmt ute, javisst, men igår småduggade det hela dagen. Jag började tömma garagetältet som blivit sålt och ska monteras ner av köparen idag eller i morgon. Dessutom krattade jag framsidan av huset. Just nu är det bara lervälling men förhoppningsvis kommer gräset och vårlökarna snabbt ta över.

Vi fixade och gjorde också rent duschkabinen tillsammans. Det behövdes!

Mats gjorde världens godaste hamburgare som vi åt tillsammans med Lasse innan de åkte på modellflygsträff i Säter. Jag tittade på Fest för Abba, en 50-årshyllning, där ett par artister gjorde fantastiska tolkningar!

Nu sitter jag med morgonkaffet, solen strålar in genom fönstret och jag möter dagen. Sopbilen har varit här och det är en typisk arkhyttefredag.
Sakta, sakta rensar och städar vi upp inför flytt och fotografering. Här kommer inte att stylas men vi vill att det ska se personligt och hemtrevligt ut. Vår veranda är full med kartonger som samlats med diverse innehåll. Idag blir det kartonggenomgångar och fortsatt tömning av garagetältet.

Överst på min bucketlist står en kanalbåtsresa i England. Elin, Åsa och Karin har sagt att de vill följa med. Jag har börjat titta på olika alternativ och planen är att genomföra det nästa sensommar,

Jag är mycket bekymrad över vad som sker i världen just nu men fokuserar på situationen i Sverige. 10% av våra barn lever i fattigdom, demokratiska rättigheter och fackmän ifrågasätts av politikerna som även tar beslut om att miljön försämras i stället för tvärt om.