inte bra…

igår fick Mats ett blåmärke även på foten och hans ankel och fot började svälla. Vi for in till Avesta akut vid 19-tiden och vi var inte de enda som sökte hjälp.
Efter fyra timmars väntan kom läkaren. Han var mycket grundlig, diskuterade med ortoped och gjorde sedan upp en plan. Man vet inte vad den fortsatta blödningen beror på men han ska sluta att äta den blodförtunnande medicinen för då borde blödningen upphöra. Men det kan också vara en inflammation trots att han inte har feber men sänkan är lite förhöjd. Vi fick åka hem för att återvända mitt på dagen idag för att se vart sänkan tagit vägen, har den inte höjts kan man utesluta inflammation. Blir han sämre ska vi åka in direkt. Han fick också starka värktabletter med sig.
Vi körde hem i gryningen och vi höll inte på att få Mats uppför kökstrappen, nu kunde han inte alls stödja på foten. Väl inne åt vi lite och stupade sedan isäng vid 4- tiden. Jag hade då varit vaken i nästan 24 timmar.

5:45 knackade Ximena och Haiylie på och nu tar jag lite frukost och försöker sedan sova någon mer timme på soffan. Mats sover instängd i sovrummet.