Ylva Lo

Varje gång jag öppnar min iPad möts jag av detta leende! Ylva Lo utvecklas fort, hon kan nu sitta själv och har fått en egen tron, barnstolen. Vi ”facetimar” ofta men nu börjar det bli länge sedan vi sågs…

Igår började Mats gå kortare inomhussträckor, han sover mycket men smärtan är betydligt mildare liksom svullnaden. Äntligen börjar det gå åt rätt håll.
Vinotekets leverans med läckra viner får vänta till midsommar då Mats penicillinkur tagit slut. Men det går ingen nöd på mig, Anna och Lasse lämnade kvar lite italienskt rött.

Vädret är väldigt varierande, omväxlande sol, regn, molnigt och åska. Temperaturen växlar mellan 10-18 grader.
Vår bilaffär är ännu inte riktigt avslutad. Jag skrev under fordonsbeviset och skickade det som rekommenderat brev till bilhandlaren så att han kunde skriva under och lämna vidare till Transportstyrelsen. De har inte hämtat ut brevet och bilen står fortfarande på mig trots påminnelser från både PostNord och oss!
Jag ska prata med Transportstyrelsen idag och höra om de kan hjälpa till.
Suck, denna bilaffär har inte varit enkel.