Dagsarkiv: 17 juli, 2024

Färdig!

Jag hann precis bli klar med Ylva Los kofta innan de skulle åka vidare. Den fick renhornsknappar från Övertorneå. Jag känner mig glad över att jag hann bli klar och är nöjd med resultatet!

När vi lämnat av dem på släktgården körde vi och tittade på en Eloflex hybridscooter till Mats. Den är stabil och anpassad till både vinter och terräng, hopfällbar och betydligt smidigare än den vi har lånat. Vi vill att det ska vara lättare att resa med alla olika färdsätt och bilar.

Vi har funderat och letat begagnade men igår kväll beslutade vi oss för att att investera i en ny med garanti. Den ska vi hämta hem idag!

Oj vad tyst och tomt det är här hemma. Ingen 7-månaders Ylva Lo som jollrar och kommuniserar med hundarna och oss, som kladdar mat, rullar på golvet i stället för att krypa och vill ha sysselsättning under sin vakentid. Inte heller en kvittrande Elin som är en fantastisk mamma!
Men en sak är säker, nu behöver jag vila ett antal dagar. Det har varit ett ordentligt träningspass för min kropp och knopp!

Jag hörde eller läste för länge sedan:

Ledan är kreativitetens moder!

Det har jag tagit till mig och låtit följa med mig under livet.