Lägesrapport

Detalj från min tavla Frisläppt.

Tiden rinner iväg och jag försöker att stanna upp och njuta av stunden så ofta jag kan. Nu på morgonen infann sig en stund av reflektion och tillfredställelse. Solen skiner, juli månad, måndag morgon och huset sover. Efter en god natts sömn mår både kropp och själ bra.
Både Åsa och Elin är nu hemma igen och återgår till sina jobb. Elin ska tillfälligt gå in och jobba några veckor, de första sedan Ylva Lo föddes. Åsa sommarjobbar för att få sin studieekonomi att gå ihop.

Här kommer en liten flockrapport:

Jag mår bra, sommaren och våra aktiviteter inför flytten håller min kropp igång och jag njuter av förhoppningsvis sista sommaren här i vårt paradis. Vi tar hand om bär och trädgård efter ork och lust.
Mats har många biverkningar av sin medicin och just nu besväras han av en blodblåsa i munnen som emellanåt spricker och har svårt att sluta blöda. Vi hoppas han kan få hjälp med detta!
Biancas sår håller på att läka men hon får gå med tratt ytterligare ett tag. Vi är imponerade över att hon accepterar tratten så bra! Maja är orolig och obalanserad och vi undrar hur mycket hennes medicinering och epilepsi spelar in. Putte har nu varit hos oss exakt 12 år, han hör och ser illa men mår bra och skuttar emellanåt runt som en valp.

Men åh, vad jag önskar att den rätte köparen dyker upp och att huset blir sålt så att vi kan flytta innan vintern, eller att vi vinner tillräckligt med pengar så vi kan skaffa en lägenhet i Malmö och tillbringa vintern där även om försäljningen av huset dröjer.