Dagsarkiv: 13 augusti, 2024

Nya planer

Vi hör från många källor att det just nu är stopp i husförsäljningen, alla tycks vänta på ytterligare räntesänkningar. Vi fick som väntat inga anmälda till dagens visning. Mäklaren föreslår att vi ska avvakta bättre förutsättningar.

Vi längtar efter Ylva Lo och osäkerheten krig husföräljningen har gjort att det varit svårt att planera något. Igår föreslog Mats att vi ska göra en skånetur så fort som möjligt för att träffa våra barn och barnbarn. Bilen ska repareras och ombesiktigas, därefter kan vi köra ner. Vi ska undersöka om och när Lökaröd är tillgängligt liksom barnens planer. Vi kan iordningställa huset för visning om det blir aktuellt när vi är borta.

Vi har tillfälligt avsagt oss att ta hand om Haylie. Vi tror att vi delvis var orsaken till hundarnas oro. Både Bianca och Maja är känsliga för vår sinnesstämning. Putte tänker långsammare, hör och ser allt sämre men är glad och pigg i benen.
Jag har kommit på att jag på sistone sett dem mest som ”hinder”, nu ger vi dem mer uppmärksamhet och Mats rastar dem med scootern, vilket de mår mycket bra av! Hundflocken har blivit mer harmonisk och Maja och Bianca håller sams.